Actie van de maand!

Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Wil je mij leren kennen, vragen of ik je kan helpen

en ervaren wat integrale therapie inhoudt?

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Energetische Therapie:

Een afspraak voor Energetische Therapie duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessie met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: een afspraak voor energetische therapie is geschikt wanneer je last hebt van een psychische of lichamelijk klacht. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar 1 afspraak per week.  

Kosten per sessie: € 65,00

Lekker in je vel pakket:

Dit pakket bestaat uit 5 sessies voor Energetische Therapie. Een afspraak duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessies met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: Het lekker in je vel pakket is geschikt voor lichamelijke of psychische problemen die je in het dagelijkse leven belemmeren. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar 1 afspraak per week. 

Voorwaarden:

  • Betaling in 1 of 2 termijnen. 
  • Tijdens de eerste afspraak, worden de overige afspraken gelijk gepland.
  •  Bij Energetische Therapie is continuiteit belangrijk. Daarom vervalt de pakketkorting als niet alle 5 de sessies hebben plaatsgevonden binnen 7 weken na de eerste sessie.  

 Kosten:  € 300,00   

Super lekker in je vel pakket:

Dit pakket bestaat uit 8 Energetische Therapie sessies. Een afspraak duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessies met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: Het super lekker in je vel pakket is geschikt voor lichamelijke of psychische problemen of chronische klachten, die je in het dagelijkse leven belemmeren. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar 1 afspraak per week. 

Voorwaarden:

  • Betaling in 1 of 2 termijnen. 
  • Tijdens de eerste afspraak, worden de overige afspraken gelijk gepland.
  • Bij Energetische Therapie is continuiteit belangrijk. Daarom vervalt de pakketkorting als niet alle 8 sessies hebben plaatsgevonden binnen 12 weken na de eerste sessie.  

Kosten:  € 440,00  

Algemene ontspannende of Energetische Massage:

Een afspraak voor een Algemene Ontspannende of Energetische Massage duurt ongeveer 45 minuten. 

Advies: Een Algemene Ontspannende of Energetische Massage is geschikt wanneer je een behandeltraject hebt doorlopen of wanneer je een moment van ontspanning wilt.

Deze massages zijn niet geschikt wanneer je echt een klacht hebt. Kies in dat geval voor Energetische Therapie, Coaching of een combinatie van beiden. 

Kosten per sessie: € 40,00

Praktische informatie:

  • De afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Wanneer je de eerste afspraak maakt, stuur ik je via de mail een vragenlijst. Deze vragen beantwoord je en stuur je terug. Aan de hand van deze lijst maak ik een plan voor de eerste sessie.
  • Tijdens de eerste afspraak zullen we elkaar leren kennen, stel ik je nog een aantal vragen over waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken en beginnen we de behandeling.
  • Voor de energetische behandeling zit je op een kruk of lig je op de behandeltafel. De behandelingen zijn het meest effectief op de blote huid (ondergoed mag je altijd aanhouden!). Als je je prettiger voelt kan het ook op de kleding. Wel is het voor jezelf dan fijn als je iets gemakkelijks aandoet.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.