Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Energetische Therapie:

Een afspraak voor Energetische Therapie duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessie met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: een afspraak voor energetische therapie is geschikt wanneer je last hebt van een psychische of lichamelijk klacht. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar 1 afspraak per week.  

Tarieven per 1 juni 2020:

Kosten per sessie: € 75,00

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

Lekker in je vel pakket:

Dit pakket bestaat uit minimaal 5 sessies voor Energetische Therapie. Een afspraak duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessies met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: Het lekker in je vel pakket is geschikt voor lichamelijke of psychische problemen die je in het dagelijkse leven belemmeren. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar 1 afspraak per week. 

Voorwaarden:

  • Betaling in 1 of 2 termijnen. 
  • Tijdens de eerste afspraak, worden de overige afspraken gelijk gepland.
  •  Bij Energetische Therapie is continuïteit belangrijk. Daarom vervalt de pakketkorting als niet alle 5 sessies hebben plaatsgevonden binnen 8 weken na de eerste sessie.  

Tarieven per 1 juni 2020:

 Kosten:  € 325,00

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

Algemene ontspannende of Energetische Massage:

Een afspraak voor een Algemene Ontspannende of Energetische Massage duurt ongeveer 45 minuten. 

Advies: Een Algemene Ontspannende of Energetische Massage is geschikt wanneer je een behandeltraject hebt doorlopen of wanneer je een moment van ontspanning wilt.

Deze massages zijn niet geschikt wanneer je echt een klacht hebt. Kies in dat geval voor Energetische Therapie, Coaching of een combinatie van beiden. 

Kosten per sessie: € 40,00

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

Cadeaubonnen voor een ontspannende of energetische massage van 45 minuten zijn ook verkrijgbaar bij Primera van den Berge in Klundert.

(Online) Coaching

 

Wil je liever alleen praten? Of woon je verder weg ? Dat kan met een afspraak voor (online) coaching! 

 

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

 

Advies: (Online) coaching is geschikt wanneer je inzicht wilt krijgen in wie je echt bent en wat je wilt met je leven. We onderzoeken samen welke stappen je kunt zetten tijdens het traject en ook daarna.

 

Tarieven per 1 juni 2020:

 

Kosten per sessie: € 60,00

 

Kosten online coaching pakket (5 sessies): € 275,00

 

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

 

 Praktische informatie:

  • De afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Wanneer je de eerste afspraak maakt, stuur ik je via de mail een vragenlijst. Deze vragen beantwoord je en stuur je terug. Aan de hand van deze lijst maak ik een plan voor de eerste sessie.
  • Tijdens de eerste afspraak zullen we elkaar leren kennen, stel ik je nog een aantal vragen over waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken en beginnen we de behandeling.
  • Voor de energetische behandeling zit je op een kruk of lig je op de behandeltafel. De behandelingen zijn het meest effectief op de blote huid (ondergoed mag je altijd aanhouden!). Als je je prettiger voelt kan het ook op de kleding. Wel is het voor jezelf dan fijn als je iets gemakkelijks aandoet.
  • Afspraken die binnen 36 uur voor de afspraak afgezegd worden, worden volgens het normale tarief in rekening gebracht.
  • Wanneer je kiest voor een pakket en tussentijds besluit om niet verder te gaan met het behandeltraject vervalt de pakketkorting. Dit betekent dat alle afspraken die al zijn geweest volgens het tarief van een losse behandeling worden berekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.
  • Alle afspraken worden voor aanvang of tijdens de sessie betaald. Wanneer een betaling uitblijft, behoud ik het recht om volgende behandelingen niet door te laten gaan tot de betaling is voldaan. 

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.