Oktoberactie!

Krijg nu bij een behandeltraject van

minimaal 5 sessies

de 5e afspraak gratis! 

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Energetische Therapie:

Een afspraak voor Energetische Therapie duurt tussen de 60 en 90 minuten. We beginnen deze sessie met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Op het einde van de sessie worden eventuele oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: een afspraak voor energetische therapie is geschikt wanneer je last hebt van een psychische of lichamelijk klacht. Houdt voor een goed resultaat rekening met minimaal 5 weken achter elkaar een afspraak per week.  

Kosten per sessie: € 50,00

Coaching en Energetische Therapie:

Een afspraak Coaching en Energetische Therapie duurt tussen de 90 en 120 minuten. We beginnen deze sessie met een gesprek hoe het met je gaat. We hebben het onder andere over de dingen waar je tegenaan loopt en hoe we dat kunnen veranderen en verbeteren. Daarna gaan we over op de behandelingen. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) haptonomie, chakra- en aurabehandelingen en acupressuur. Aan het einde van de sessie worden oefeningen uitgelegd die je thuis kunt doen.

Advies: een afspraak Coaching en Energetische Therapie is geschikt voor lichamelijke of psychische problemen die je in het dagelijkse leven belemmeren of chronische klachten. Houdt voor een goed resultaat met minimaal 8 weken achter elkaar een afspraak per week.

Kosten per sessie: € 75,00

Coaching:

Een afspraak voor Coaching duurt tussen de 60 en 90 minuten. Door middel van een gesprek en eventuele oefeningen kijken we hoe het met je gaat en wat jij kunt doen om dat waar je tegenaan loopt op te lossen. Aan het einde van iedere sessie worden oefeningen uitgelegd die jij thuis gaat doen.

Advies: een afspraak Coaching is geschikt wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit in je leven. Houdt voor een goed resultaat rekening met gemiddeld 8 keer iedere  1 of 2 weken een afspraak.

Kosten per sessie: € 75,00

Algemene ontspannende of Energetische Massage:

Een afspraak voor een Algemene Ontspannende of Energetische Massage duurt ongeveer 45 minuten. 

Advies: Een Algemene Ontspannende of Energetische Massage is geschikt wanneer je een behandeltraject hebt doorlopen of wanneer je een moment van ontspanning wilt.

Deze massages zijn niet geschikt wanneer je echt een klacht hebt. Kies in dat geval voor Energetische Therapie, Coaching of een combinatie van beiden. 

Kosten per sessie: € 40,00

Praktische informatie:

  • De afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Wanneer je de eerste afspraak maakt, stuur ik je via de mail een vragenlijst. Deze vragen beantwoord je en stuur je terug. Aan de hand van deze lijst maak ik een plan voor de eerste sessie.
  • Tijdens de eerste afspraak zullen we elkaar leren kennen, stel ik je nog een aantal vragen over waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken en beginnen we (als je hiervoor hebt gekozen) met de energetische behandeling.
  • Voor de energetische behandeling zit je op een kruk of lig je op de behandeltafel. De behandelingen zijn het meest effectief op de blote huid (ondergoed mag je altijd aanhouden!). Als je je prettiger voelt kan het ook op de kleding. Wel is het voor jezelf dan fijn als je iets gemakkelijks aandoet.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.