Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Lekker in je vel pakket

Geen emotionele buien meer.

Stop met piekeren en malen.

Een betere balans tussen je werk en privé. 

Voel je weer positief.

Meer rust in je hoofd, minder stress.

Algemene ontspannende of Energetische Massage:

Een afspraak voor een Algemene Ontspannende of Energetische Massage duurt ongeveer 45 minuten. 

Advies: Een Algemene Ontspannende of Energetische Massage is geschikt wanneer je een behandeltraject hebt doorlopen of wanneer je een moment van ontspanning wilt.

Deze massages zijn niet geschikt wanneer je echt een klacht hebt. Kies in dat geval voor het lekker in je vel pakket of coachingsafspraken. 

Kosten per sessie: € 40,00

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

Cadeaubonnen voor een ontspannende of energetische massage van 45 minuten zijn ook verkrijgbaar bij Primera van den Berge in Klundert.

(Online) Coaching

 

Wil je liever alleen praten? Of woon je verder weg ? Dat kan met een afspraak voor (online) coaching! 

 

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

 

Advies: (Online) coaching is geschikt wanneer je inzicht wilt krijgen in wie je echt bent en wat je wilt met je leven. We onderzoeken samen welke stappen je kunt zetten tijdens het traject en ook daarna.

 

Tarieven per 1 oktober 2020:

 

Kosten per sessie: € 70,00

 

Kosten online coaching pakket (5 sessies): € 325,00

 

Afspraken in de avond zijn ook mogelijk.  Hier komt een avondtoeslag van €5,00 per afspraak bij.

 

 Praktische informatie:

  • De afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Wanneer je de eerste afspraak maakt, stuur ik je via de mail een vragenlijst. Deze vragen beantwoord je en stuur je terug. Aan de hand van deze lijst maak ik een plan voor de eerste sessie.
  • Tijdens de eerste afspraak zullen we elkaar leren kennen, stel ik je nog een aantal vragen over waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken en beginnen we de behandeling.
  • Voor de  lichaamsgerichte behandeling zit je op een kruk of lig je op de behandeltafel. De behandelingen zijn het meest effectief op de blote huid (ondergoed mag je altijd aanhouden!). Als je je prettiger voelt kan het ook op de kleding. Wel is het voor jezelf dan fijn als je iets gemakkelijks aandoet.
  • Afspraken die binnen 36 uur voor de afspraak afgezegd worden of worden vergeten, worden volgens het normale tarief in rekening gebracht.
  • Wanneer je kiest voor een pakket en tussentijds besluit om niet verder te gaan met het behandeltraject vervalt de pakketkorting. Dit betekent dat alle afspraken die al zijn geweest volgens het tarief van een losse behandeling worden berekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.
  • Alle afspraken worden voor aanvang of tijdens de sessie betaald. Wanneer een betaling uitblijft, behoud ik het recht om volgende afspraken niet door te laten gaan tot de betaling is voldaan. 

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.